Tarieven

Tarieven voor coaching en/of therapie bij Psychologen Praktijk Nederland

*EMDR Therapie :

  • Per behandeling duurt een sessie gemiddeld 1 tot 1.5 uur, de kosten bedragen per uur €75,- (kosten voor de behandeling zijn belasting aftrekbaar en sommige ziektenkosten verzekeraars vergoeden een deel) Het aantal emdr therapie afspraak relatietherapie psychologen praktijk nederland afspraak makenbehandelingen verschilt per persoon en de ernst van de klachten. Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig maar minder complexe zaken kunnen soms in 1 sessie al verholpen worden.

*RELATIE Therapie :

  • De kosten voor relatietherapie bedragen per uur €75,-,  voor een stel €90,- per uur.
  • Reiskosten omtrent sessies bij u thuis bedragen €0,35 per kilometer
  • De relatietherapieweekenden hebben andere tarieven dit is afhankelijk van de locactie

*BUSINESS of ONDERNEMERSCOACHING :

Binnen de business en ondernemers coaching hebben we verschillende pakketten maar daar naast is het mogelijk om onze diensten per uur aan te schaffen.

Tevens is het mogelijk om een “strippenkaart” aan te schaffen u betaald dan €750,- en ontvangt daar voor 12 behandelingen van een uur. De kaart is 1 jaar geldig en is te gebruiken door meerdere personen. Ideaal als u bv met meerdere personen uit een gezin gebruik maakt van EMDR therapie.

* RET THERAPIE

Wij zijn gediplomeerd RET therapeut en bieden RET behandelingen aan, meestal gecombineerd met een van onze andere mogelijkheden. Maar ook afzonderlijk is deze vorm van therapie mogelijk. De kosten bedragen €75,- per sessie

* MINDFULNESS BASED COGNITIEVE

De kosten voor deze therapie bedragen €350,- per persoon in een groepssessie van 8 sessies en een volledige dag. Of per losse individuele sessie €85,-