Ondernemers Businesscoach

Ondernemers of Businesscoach,

Top sporters hebben een coach, ondernemen en leidingen geven is ook topsport!

Een goede of betere balans tussen je onderneming, je relaties en persoonlijke vrijheid.

Waar loop je precies tegenaan?

* Je loopt vast en kunt momenteel niet alles uit je bedrijf en leven halen, je energielevel ligt momenteel vrij laag.

* Je mist de focus, je hebt geen duidelijke missie in je leven en wilt je echte drijfveren achterhalen. Of je slaapt slecht en voelt je vaak rusteloos.

*  Je bent succesvol voor de buitenwereld maar je mist het enthousiasme in je werk en voelt je soms verveeld en leeg misschien wel eenzaam van binnen.

*  Zakelijk gaat het best heel goed , maar je huwelijk of  relatie zit in een sleur of slob , net iets te vaak ruzie. Er is te weinig vrijheid en onafhankelijkheid.

*  Je moet een paar belangrijke knopen doorhakken en je wilt met een onafhankelijke sparringspartber over je dilemma klankborden.

* Je hebt een zakgeld ontvangen omdat je je bedrijf hebt verkocht, of bent uitgekocht of wat voor reden dan ook. Maar nu nog helder voor jezelf zien te krijgen wat en hoe nu verder.

* Je bedrijf verder laten groeien, stoppen of verkopen? Je taak als ondernemer is veranderd in een rol die jij niet ambieert.

* Ooit stapten jullie samen in het bedrijf maar er komt steeds meer ergernis naar je zakenpartner. Tijd om samen om de tafel te gaan maar hoe ga je het gesprek aan?

Focus uitsluitend nog op zaken die voor jou echt belangrijk zijn !

– Stop met halfzachte keuzes maken

– Volg een duidelijke strategie

– Neem afscheid van activiteiten die niet bij je passen of waar je niet goed in bent

– Voel jezelf weer de ondernemer en vakman in plaats van een kleuterleider van je personeel

– Organiseer je bedrijf zo slim dat je én succesvol blijft én oprecht gelukkig bent

De diepere oorzaak van je onrust en onvrede is namelijk een gebrek aan duidelijke doelen. Of een bedrijf dat niet meer bij je past.

Mogelijke consequenties bij uitstel van actie:

– je relatie loopt op de klippen

– burn-out of andere lichamelijke klachten

– bore-out

– het uitblijven van toekomstige successen.

Als je wel actie onderneemt en voortaan bewuste keuzes maakt die bij jou passen als ondernemer of leidinggevende dan is het resultaat transparant en heeft dat positieve gevolgen als :

– meer plezier

– meer tijd

– meer geld

– meer liefde

– meer vrijheid

en je onderneming, je relaties en persoonlijke vrijheid.

Veel ondernemers, directeuren, managers of andere leidinggevende doen het alleen. Terwijl iedereen een coach nodig heeft. Een coach op persoonlijk vlak, vertrouweling of sparringpartner.

Het hebben van een ondernemers businesscoach is dus geen trend maar een steun bijna een must om jou te helpen om tot top prestaties te komen.

Bij praktijk Noord-Nederland kunnen we je hier in bijstaan. Meer dan 25 jaar ondernemerschap en de juiste scholing zorgen er voor dat wij je verder helpen en de juiste balans vinden in vele facetten.