Mindfullness in business

Mindfulness in Business

Mindfulness in business, mindfulness word ook wel anti stress therapie genoemd. Mindfulness in de harde, snelle zakenwereld klinken als twee tegenpolen. En dat zijn ze ook. Maar juist daarom past het ook zo goed bij mindfull in businesselkaar. Door mindfulness zijn mensen beter in staat te focussen en door de focus is men in staat beter werk te verrichten.

In de business worden tegenwoordig andere eisen en kwaliteiten gesteld.  Een leider moet naast mindfull, onzelfzuchtig en meelevend zijn.  Ik hoor je denken : “Huh… maar dat hebben we nooit gedaan en we doen en deden het altijd goed!” Klopt en ik zal ga je ook zeker niet vertellen dat dat niet goed is.

Tijden veranderen in de business

Maar tijden veranderen ook in business. De leider, directeur, manager van tegenwoordig die topmensen naar hun bedrijf willen trekken moeten van bedrijfscultuur veranderen. Focus is een belangrijk item, een levensstijl die je tegenwoordig nodig bent. En Focussen kun je leren, maar alle goede leiders zijn al gefocust van nature anders was hun succes al niet tot deze hoogte gekomen.

Maar door alle stress zie je dat heel veel van deze gedreven en gepassioneerde leiders omvallen door stress.  Iedereen is druk, druk maar ook oh zo snel afgeleid. Continu komen er emails binnen, facebook berichten en dan nog eens de mobiele telefoon met appjes en al wat niet meer.

Mindfulness in business is toch voor softy’s en fluffty ?

Door een programma te ontwikkelen wat naadloos aansluit op de dagelijkse mindfulness in business utrecht meppel heerenveen zwollegang van zaken en de praktijk proberen we mensen weerbaarder te maken en efficiënter te laten worden gaan ze innovatiever denken.  Ons brein loopt over en we kunnen steeds moeilijker concentreren. De continue stroom van informatie die supersnel bij ons binnenkomt, continu door. Zakelijk en prive lopen steeds meer door elkaar heen, 24/7. Daarom zijn wij overtuigd dat mindfulness in business in staat is om goede resultaten te brengen. De wereld snappen, denken en doen en tegelijkertijd mindfull zijn.

Diverse grote (internationale) bedrijven als een google, facebook, Delloite en nog veel meer hebben mindfulness en de technieken al toegepast binnen hun bedrijven en zijn daar al uiterste tevreden mee en zien resultaten.

Durf jij het aan om het zelf of met jullie bedrijf mee te doen aan het programma mindfulness in business? Wij helpen jullie graag verder naar een stress vrij leven.